Hier zijn alle paarden en pony's te vinden die ik voor andere mensen heb getraind of die momenteel nog steeds bij mij in training staan. 

 

Heidi's Rembrandt

Op 1 oktober 2022 is Heidi's Rembrandt bij mij op stal gekomen, een 3-jarige donkerbruine D pony ruin om hem verder door te rijden / op te leiden voor familie Visser, bedankt voor dit vertrouwen! 

 

 

Orchard Semper Felinis

Op 3 september 2022 is Orchard Semper Felinis bij mij op stal gekomen, een 3-jarige donkerbruine D pony stermerrie (V. Orchard Swetlana ) om haar zadelmak te maken voor Orchard Stud, bedankt voor dit vertrouwen! 

 

Dempsy Mr. Perfect

Op 25 juni 2022 is Dempsy Mr. Perfect bij mij op stal gekomen, een 3-jarige donkerbruine D pony hengst (V. Nia Domo's Bolero) om hem zadelmak te maken voor familie Vermaes! Bedankt voor dit vertrouwen, een erg fijne samenwerking! 

 

Bijsterhof's Vingino 

Op 7 april 2022 is Bijsterhof's Vingino bij mij op stal gekomen, een 6-jarige bruine D pony ruin (V. Orchard Boginov) om hem iets verder door te rijden voor familie De Jong. Bedankt voor dit vertrouwen!

 

 

Mister Black 

Op 19 maart 2022 is de mega knappe Mister Black (Nieuwmoed's Mister Right x Bijsterhof's Diamond Dancer) bij mij op stal gekomen om hem zadelmak te maken voor familie Arts! Bedankt voor dit vertrouwen!

Dit is mijn eerste D pony die ik voor iemand anders zadelmak ga maken. Mister Black is een (bijna) 4-jarige zwarte D pony ruin. 

 

Sandé

Voor familie van der Velden heb ik in de zomer van 2021 de 6-jarige Sandé (Expression) opgeleid en daarna heeft Noël haar overgenomen. Eerst reden we haar nog samen, maar na een tijde nam Noël haar helemaal over en heb ik hen samen begeleid, dit was een erg fijne samenwerking met familie van der Velden.  

 

 

Hanzehof's Junior

In april 2021 heb ik Hanzehof's Junior verkocht aan familie van der Velden. 1 jaar lang heb ik deze combinatie begeleid zowel het lesgeven als het bijrijden. Vanaf april 2022 is Junior naar de stal vertrokken waar familie van der Velden nog twee paarden heeft staan. Een erg fijne samenwerking was dit! 

 

 

Picasso (Elfie)

In november 2020 heb ik Elfie verkocht voor familie Egelmeers, 2 maanden later is hij doorverkocht en vanaf april tot heden rijd ik Elfie (nu heet hij Picasso) 1x in de week en geef les aan het meisje wat erop rijdt! Een fijne samenwerking met de familie Reijs! 

 

Castenrayseweg's Dominator WNE 

Voor de presentatie 4-jarige goedgekeurde dekhengsten onder het zadel, eind februari 2020, heeft de familie Egelmeers mij gevraagd of ik de prachtige hengst Dominator wilde voorstellen.

Van te voren heb ik hem 5x thuis gereden om hem aan te voelen en daarna de presentatie gereden tijden de Welsh hengstenkeuring op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Een superfijne samenwerking en een erg leuke dag, zeker omdat de andere hengst Castenrayseweg's Mister Sensation ook goedgekeurd werd van familie Egelmeers! Hiermee een erg fijne samenwerking succesvol afgerond. 

Eind juni 2020 is Dominator bij mij op stal gekomen zodat ik hem verder kan trainen voor de familie Egelmeers.

 

Xavi

Begin juni 2020 is deze superknappe B pony ruin, Xavi bij ons op stal gekomen, zodat ik hem een maand door kon rijden, na twee weken had familie Egelmeers Xavi al verkocht en ging hij naar zijn nieuwe baasje.

Erg fijne en lieve pony om mee te werken! Dit was weer een erg fijne en succesvolle samenwerking met familie Egelmeers! 

Nadat Xavi verkocht is, is hij tijdens een vakantie van zijn nieuwe eigenaren weer een week hierheen gekomen zodat ik hem kon trainen. 

 

Rosa

In de zomer van 2020 heeft Rosa bij mij op stal gestaan. Ze was net zadelmak en ik heb haar 2 maanden doorgereden voor de familie Derks, een fijne samenwerking!  

 

Bella Rosa

In mei 2018 heb ik Bella Rosa getraind en verkocht voor de familie van der Putten. Ik ben nog een keertje met haar gestart op wedstrijd in het M1 (Selectiewedstrijd voor Kring Noord Oost Brabant in Grave), we wisten deze te winnen van de 18 deelnemers met een mooie percentage van 67,92% ! Een erg fijne samenwerking!

 

Whitaker 

Op 27 april, koningsdag 2018, is de 16-jarige ruin Whitaker bij ons op stal gekomen, zodat ik hem doordeweeks kan trainen, omdat zijn eigenaresse dan moet werken. 

In de weekenden werd hij vaak door zijn eigen baasje getraind, en sinds begin mei 2022 staat Whitaker, na 3 superfijne jaren en een hele fijne samenwerking, weer lekker thuis. Carlijn heeft werk dichter bij huis gekregen waardoor ze Witje weer naar huis kan halen. Whitaker trainde ik op Z2 niveau. 

 

 

Guus

Guus heb ik 1 jaar ongeveer gereden voor de familie Vink. De dochter gaf ik destijds 2x in de week les. Een fijne samenwerking weer!  

 

D'elegante van de Stokhorst 

Eind 2017 mocht ik de 10-jarige merrie D'elegante van de Stokhorst trainen en uitbrengen voor de Familie Menting. De afspraak was om het sportpredicaat te halen, dus Z2 met winst.

Wát een paard en wat een instelling! In slechts 9 maanden tijd van 5 jaar stilstaan, 4 veulentjes te hebben gehad en daarvoor alleen maar L1 gelopen, konden we in het Z2 starten en hebben we het doel bereikt!

Hiermee de samenwerking succesvol afgerond in 2018. 

 

Fabiënne 

In 2017 reed ik Fabiënne, een 6-jarige D-pony merrie, voor Hippisch Centrum Groesbeek.

De vraag was of ik de pony van geen wedstrijdervaring naar Z niveau wilde rijden.

Dit ging erg goed, want na slechts 3 weken training en een combinatie te vormen kon ik haar al in het Z starten.

Daarmee was de afspraak afgerond en hebben we een mooie samenwerking afgesloten. 

 

Lance

In 2017 reed ik de 4-jarige goedgekeurde dekhengst Lance (Leunsveld's Xantos x Viva La Bam).

Met de Familie Lamers uit België had ik de afspraak om Lance klaar te maken voor het verrichtingsonderzoek.

Ook deze afspraak is tot een mooie einde gekomen, het was een fijne samenwerking!