Hieronder is er de mogelijkheid om uw ervaring(en) met Dressuurstal JCL te delen.

Reactie plaatsen

Reacties

Danielle Lindeboom-Arts
7 maanden geleden

J├ęssica heeft voor ons onze 4 jarige Mister Black zadelmak gemaakt! Hele fijne en duidelijke samenwerking, altijd vanuit het belang van de pony gehandeld met veel rust! De pony werd top verzorgd gedurende deze periode. Inmiddels zijn we ongeveer een jaartje zelf thuis met hem bezig en onze dochter van 9 jaar rijdt nu al makkelijk met hem rond en begint aan de eerste oefenwedstrijdjes. Het valt op dat hij veel vertrouwen onder het zadel heeft. Super tevreden met deze samenwerking, ik weet wel waar ik in de toekomst nog vaker pony's naar toe ga brengen!

Willem van Klaarbergen
2 jaar geleden

Na het keurings seizoen brachten we onze 3 jr Stermerrie naar Jessica Leenders, en met succes, in 6 wkn kregen we de merrie fijn zadelmak en gereden terug, alles in zeer goede onderlinge communicatie hoe alles ging, Jessica hield ons heel goed op de hoogte wat wij zeer waardeerden want steeds zelf er achter aan bellen is niet fijn, dus wij als Orchard zijn buitengewoon tevreden over de nagekomen afspraken en hopelijk zien we elkaar weer.

Carlijn van Dijk
3 jaar geleden

Bij Jessica op stal ziet alles er altijd netjes uit, fijne accommodatie met genoeg ruimte, de paarden krijgen de aandacht die ze verdienen en de samenwerking is ook erg prettig! Mijn paard staat daar met veel plezier, hij wordt netjes getraind en ziet er altijd goed verzorgd uit!

Esmee Janssen
3 jaar geleden

De paarden bij Jessica op stal krijgen de juiste aandacht die ze nodig hebben en verdienen. Jessica zorgt er voor dat elk paard of pony de juiste training en zorg krijgt die ze nodig hebben. Zelf is Jessica ook heel fijn in de omgang. Ik heb al meerdere keren met haar samengewerkt als bedrijf en ik ken haar als vriendin. Ze is erg professioneel in haar werk en haalt er ook alles uit. Ze is regelmatig te zien op wedstrijden en ze is erg actief op social media. Kortom, je kunt heel fijn met haar samenwerken en ze zal altijd tot het uiterste gaan.

Monique shemshi
3 jaar geleden

Wij zijn zeer te vrede en hebben de samenwerking met Jessica van dresuurstalJCL als zeer prettig ervaren. Onze dochter heeft een geweldige pony aangekocht bij Jessica en met de juiste begeleiding van Jessica is het al echt een combine geworden

Jcl dressuurstal is een echte aanrader